zaterdag 26 juni 2010

Half rondje Texel

Wauw, wat een heerlijk fietsweer vandaag. Ik heb zo maar het vermoeden dat Kees en Wim uitgebreid verslag zullen doen, en wellicht Jan Geel en Jan Reus ook wel. Dus ik probeer kort van stof te zijn (ehhh kan ik dat wel?)
Om een uur of half 12 vertrokken we vanaf t Ruige Veld in Sint Maartensbrug.  FF duidelijk voor Majoor.... Kees, Jan G, Jan R (met een fantastisch mooi opgeknapte alleweder), Wim en Muis
Onderweg komen we een Zeer uitgedorste bukker tegen. Carbon fietsie met een snel pakkie an. Eerst Kees er voorbij. Toen ik. Nog een Quest en daarna Muisje met de hond achterop, toen nog een Quest en een alleweder. Arme man. Stond (nou ja hij fietste) wel ff raar te kijken. Hmm misschien iets meer inversteren in conditie in plaats van materiaal.
We kwamen mooi op tijd voor de boot van half 1. Hmm waar de kaartjesverkoper als grapje mee begon resulteerde in een rare toestant. De Questen wat te lang en moeten als auto door. Niet gebeurd nartuurlijk, maar van de Quest van Wim werden foto's gemaakt en die zouden besproken worden met de leidinggevende.
Gelukkig werd op Texel het voorval weer vergeten en reden we met een heerlijk windje en prima temperatuur richting de Cocksdorp. Althans de Kees Kees, liet ons wat dwalen, dus de Tom Tom van Wim Wim nam het over en smooth kwamen we aan bij Geert voor de staartpunt.
Daar lekker koppie gedaan, fietsen bewonderd, zaken gedaan en weer via de snelste route naar de boot. We konden lekker doortrappen en naa aanmeren in Den Helder ging het met een vaartje van 38 langs de N9. Wim moest natuurlijk ff de beste zijn dus haalde ons in met 59km/uur. Hij is ook zo snel!!! Hihihi
In het Zand namen we afscheid van Jan en Jan en St.Vlotbrug van Wim. Kees en Muis gaan nog ff mee voor een ijsie en koppie koffie.
Heerlijke dag. Mijn nieuwe staartje wordt komende week afgeleverd.
86km gefietst.
Wordt vervolgd

2 opmerkingen: